INSTAL·LACIONS
Les nostres instal·lacions estan preparades per a facilitar la millor atenció personal i assegurar l’eficàcia dels diagnòstics i els seus tractaments.
Disposem de tecnologia fiable per garantir la qualitat dels serveis:

 • Recepció per a una atenció al client directa i personalitzada.
 • Sala d'espera àmplia i còmoda amb una pantalla que ofereix informació actualitzada en temes veterinaris.
 • Botiga amb tots els productes i complements imprescindibles per a la vostra mascota, amb l’assessorament de personal qualificat que us atendrà i resoldrà els vostres dubtes.
 • Dues sales de consulta individuals per garantir el benestar de la mascota mentre es realitza la visita i la confidencialitat necessària, equipades amb el material necessari per a una rigorosa exploració de totes les races i espècies.
 • Sala de radiologia. Un sofisticat equip de radiodiagnòstic digital directe ens permet obtenir imatges radiològiques d’alta qualitat en pocs segons sense tenir que revelar plaques, amb la possibilitat d’enviar-les immediatament on calgui per correu electrònic, o per la nostra xarxa interna per visualitzar-les en qualsevol dels ordinadors de la consulta.
  RECEPCIÓ Flag 2 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description

  RECEPCIÓ Flag 2 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description Flag 3 Description

 • Laboratori d’anàlisi amb l’equipament necessari per dur a terme analítiques de forma immediata, podent facilitar els resultats hematològics, parasitològics i bioquímics en un temps rècord.
 • Quiròfan equipat per a la pràctica de les més complexes intervencions. Està dotat amb aparells moderns i adaptables, garantint en tot moment el benestar i la seguretat de la vostra mascota, des d’animals de mides grans fins al més petit dels rosegadors.
 • Sala d'hospitalització on es té especial cura dels animals en procés de recuperació, amb gàbies i casetes calefactades, terraris i diferents espais que garanteixen totes les comoditats adaptades a les diferents espècies.
 • Magatzem per a poder garantir l’estoc dels productes més habituals i imprescindibles.
 • Perruqueria amb una banyera que garanteix la comoditat de les vostres mascotes, zona específica d’assecat i espai preparat per a poder realitzar serveis d’estètica i tractaments higiènico-sanitaris o dermatològics en les millors condicions i amb la màxima qualitat.
HORARI

Dilluns a divendres:
10 a 14 h. i de 16:30 a 19:30 h.

Dissabtes:
TancatON SOM

Av. Sant Iscle, 21
08290 Cerdanyola del Vallès

Tel. 93 691 4321URGÈNCIES
Tel. (SURVET):
93.459.45.00
Segueix-nos a través de:
   
[Avís legal]   Centre Veterinari Cerdanyola
Av. Sant Iscle, 21 - 08290 Cerdanyola del Vallès
cerdanyola@centreveterinari.com
Tel. 93 691 4321

Disseny web: Samínter